pastasallad

Hejhej! vaknade ganska tidigt idag och gick upp och gjorde god frukost som jag åt framför en film. Sen var jag hemma själv i några timmar, lyssnade på musik, gick runt och sjöng lite, tittade på grey's anatomy och fixade mig. Vid tre mötte jag annelie på staffansvallen och kollade på fotboll. 
luuuunch ♥♥
 
 
Nu laddar vi upp för skolan wiho!  hoppas ni haft en bra söndag iallafall, vi hörs imorgon :-)
 

saturday

Heeej :-)   jag och ebba åkte från kusinerna klockan elva idag och åkte hem till henne. Vi satt och läste lite bloggar och så. Resten av eftermiddagen har jag bara slappat och njutit av att det är helg haha. Åt precis god mat med familjen och ska snart titta på en film. Ha en bra lördagskväll ♥

5 funniest youtube accounts

1. Clara henry
 
2. Nigahiga
 
3. Janoskians
 
4. Jenna marbles
 
5. Rackartygarna

life doesn't stop for anybody

tröja från gina tricot, skinnjacka från cubus, jeans från gina tricot, halsduk från ginat tricot, väska från ullared, skor från converse
 
 
Nu ska jag cykla till kusinerna, ha en bra kväll allihopa! :-)

apple

FREDAG WIHOO!! så himla skönt. Jag hade idrottsprov på sista lektionen så fick man gå när man var klar, så jag slutade en halvtimme tidigare och nu sitter jag i soffan och tittar på tv. 
 
Ikväll ska jag och ebba passa elina och jakob igen, så vid halv sex cyklar jag dit ungefär. Lägger upp bilder på dagens outfit lite senare, vi hörs!

just nu

 
.. sitter jag och äter, pluggar och lyssnar på musik.  senare ska jag iväg på LTU. Bloggar mer ikväll om jag hinner, ha det bra!

25/9-2012

Heeej ♥  ber om ursäkt för dålig bloggning de senaste dagarna, men jag har så mycket läxor så det är helt sjukt. Hade tre prov förra veckan, och denna veckan har vi två till + en no inlämning och matteförhör. Dessutom har jag LTU imorgon och match på torsdag.  men nu ska vi vara positiva!! haha. 
 
Imorgon blir det ännu mer plugg och LTU på kvällen..  nu ska jag hoppa i säng, god natt :-)

don't stop until you reach the stars

slappesöndag

Hej! hoppas ni har haft en bra söndag. Jag har iallafall haft en riktig slappesöndag, har tittat på film och haft so-uppsatsen uppe på datan. Kan inte påstå att det blev så mycket skrivande under dagen. Så nu ikväll har jag suttit och ångrat mig över att jag inte skrivit mer tidigare. Men jag är iallafall nästan klar nu. 
varför så söt??
 

Nu ska jag hoppa i säng, god natt ♥

breakfast

Vaknade väldigt tidigt för att ha suttit och snackat skype med Lindy halva natten. Gick iallafall upp och gjorde pannkakor till mig och emma. Världens godaste frukost, väldigt nyttig också.... heheh
honung och sylt ♥♥
 
Efter vi ätit frukost började hela familjen titta på en dykarkurs. För i vinter när vi ska till Zanzibar ska vi ta dykarcertifikat och så gör vi det här hemma så att vi slipper sitta och plugga på semestern. Nu ska jag skriva so, ha en fin söndag :-)

don't let your happiness depend on something you may loose

stickad tröja från deval / skjorta från deval / halsband från bikbok
 
Är hemma från kalaset, så nu ska jag och emma titta på någon film, ha det bra ♥

streeeess

Om ungefär tre minuter ska vi åka iväg på kalas, kommer hem senare ikväll och lägger upp fler bilder, ha en bra kväll :-)

bearnaise ♥♥

Heeej!  Alla proven gick bra idag och som tur är får vi helgen på oss att skriva klart so-uppsatsen. Det är iallafall superhärligt med fredag. Jag och ebba har huset för oss själva ett tag och har ätit god mat med bearnaisesååås och tittat lite på Harry potter. Nu ska vi snart diska och sen äta massa godis. Imorgon ska vi gå upp tidigt för att spela match.
 
Have a great fridaayyyy!!

dead girl walking

Hej! idag har jag pluggit nästan hela dagen förutom vid halv sex då jag stack på träning. Så nu är jag lite smartare och dödstrött. Är inte ett dugg laddad för no-prov, engelska prov och so-uppsats till imorgon.  So:n är bara halvfärdig, så jag får väl vara grym imorgon på att skriva så lär jag nog bli klar heheh. 
gråter verkligen när jag lägger upp dessa fula bilder, men varsågod, så här ser jag ut när jag imiterar en döing
 
 
Meeeen jag är iallafall glad för imorgon är det fredag, wiiiiii :-)  jag ska antagligen sova med ebba och ladda upp för match på lördagmorgon hahah.  Nu ska jag sätta mig i sängen och titta lite på någon film, god natt ♥

wednesday

 
Heeej!  väldigt chill skoldag idag förutom att jag är dödstrött. Hade håltimme direkt efter lunchen så jag hade typ två timmars lunchrast, väldigt skönt. Nu sitter jag i soffan och ska göra massa läxor, har noprov och matteläxa på fredag, dessutom ska vi skriva en souppsats som jag skulle börjat på igår, men så la vårt internet av så fort efter att jag bloggat så nu har jag ganska mycket att göra.

aaahh det bästa som finns är att byta om till mjukiskläder när man kommer hem ♥


ha det bra, vi hörs kanske senare :-)

plugg

Hej! Just nu sitter jag med och dricker smoothie, äter äpplebitar och skriver en uppsats till so:n. Tog bara en liten paus för att blogga haha. Ska skriva ett tag till sen sticker jag på träning.
OTROLIGT dåliga bilder men det får ni leva med.  tröja från ullared heheh / halsband från bikbok
 
ha en bra kväll!

happyface

Helloo!  Ännu en helg över nu, snart har jag gått i skolan i fyra veckor.. herregud vad tiden går snabbt.  Skoldagen idag var väldigt chill, sista lektionen hade jag gitarr som elevensval, jag och pauline rockade loss inne i ett litet rum hahah :-)  När jag kom hem gjorde jag en god smoothie och senare åkte jag med mamma och moster till lund. Hittade ett par helt underbara svarta jeans på bikbok, men knappen hade trillat av och gjort ett hål i byxorna, så typisktttt
halsband från bikbok / ögonbrynspenna från hm

 
Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs imorgon!

bilder från igår

Heeeej!  åt för en stund sedan och nu sitter jag här alldeles nyduschad. Nu ska jag fixa mig lite snabbt innan elina och pia kommer hit på lite fika. Det blev en hel tårta över igår och min kladdkaka är inte heller uppäten så då får de komma och hjälpa oss att äta upp det haha :-)

satt och flörtade lite med världens sötaste nästkusin  hahah
 
Ha en bra söndag!

curly


tröja från bikbok / halsband från glitter 

 Grattis på födelsedagen mamma, jag älskar dig ♥♥
gullig bild hihi
av mig fick hon ett halsband :-)
 
Snart kommer gästerna hit, typ hela släkten haha. Har suttit och lockat håret jättelänge nu, lägger upp bild på det lite senare. Ha det bra!

heeelg!!

Heeeej ♥  I morse när jag vaknade så var det så himla kallt på mitt rum, jag brukar älska att sova när det är kallt men idag var det superduper kallt, jag ville bara ligga kvar under täcket haha..  Slutade klockan två i skolan och då åkte jag hem och hade ingen aning om vad jag skulle göra. Tillslut slutade det med att jag random gjorde en kladdkaka. 

hade på mina nya tröjor idag, har blivit lite småkär i dom heheh
 
Ha en bra fredag :-) 

thursday

Hejhej! så himla härligt med fredag imorgon, wiiiee ♥  Idag var vår solärare sjuk så det blev inget prov idag och så hade vi klassfoto, hoppas jag kan ha blivit bra för en gångs skull.  Efter skolan följde jag iallafall med pauline hem så skulle vi spela in en intervju på engelska.. vi skrattade hela tiden så nu har jag suttit och klippt ut hela mitten där vi satt och gapskrattade hahah
hade håltimme på tyskan idag så då satt vi och tog massa söta bilder haha
 
Vi hörs imorgon, ha en bra kväll :-)

nytt

Heeej :-)  har suttit och småläst i soboken nu hela eftermiddagen, ingenting vill fastna så jag får börja om hela tiden haha.. har ett prov/förhör imorgon så jag tänkte bara att jag skulle göra ett snabbt inlägg nu och visa vad jag fick hem idag.  En stickad tröja och en blus som vi beställde hem via mammas jobb förra veckan. Älskar stickade tröjor ♥♥   blusen är en helt vanlig skjorta med kortare armar, så den är perfekt att ha under den stickade tröjan.
de är härifrån om någon undrar :-)
 
Nu ska jag läsa vidare, ha en fin kväll!

coolast i stan

Hej ♥  skoldagen idag kändes som den längsta nååågonsin, de två sista lektionerna höll jag på att dö av trötthet och hunger, skolmaten idag var någon konstig fiskgratäng vilket inte är min favoritmat..  på träningen nu ikväll så var vi ungefär sju personer så vi spelade nästan hela tiden, dessutom har jag fortfarande jätteont i mina lår så jag var till största delen målvakt, perfekt för mig som inte är bollrädd *hoost*
himla trevligt att jag lägger upp bilder där jag är nyduschad och osminkad hahah
en av de coola bakgrunderna jag har gjort till min dator weeee
 
Nu ska jag läsa SO och sen titta lite på en film, ha det bra :-)

frukost/mellis tips

Här kommer ett litet tips som är jättegott att äta både till frukost eller som mellanmål. Jag använder vaniljyoghurt, en halv banan, müsli och frysta hallon (värm i micron). Om man inte tycker om att hallonen är sura så kan man ta i lite honung.



Tycker ni borde testa det för det är supergott!  ha det bra, godnatt :-)

LION

Hejhej :-)  ganska chill måndag idag, slutade vid tre och sen gick jag hem och fixade bakgrunder till min data. Just nu sitter jag och tittar på X-factor, saknar faktiskt idol lite..
linne från bikbok / tubtopp från gina tricot
 
Lägger upp ett tips/recept snart, vi hörs ♥

sunday

Heeej ♥  då var ännu en helg förbi och så har vi en seg måndag framför oss imorgon, wiho!! Slappade hela dagen och laddade upp inför match nu ikväll.  smidiga jag halkade i trappan påväg upp till klubblokalen och fick ett hack i knät, otroligt mysigt.  && nu flera timmar senare har det fortfarande inte torkat aaaahh.  Vi spelade iallafall jättebra första halvlek och sen gick det utför.....

MEGACOOLA JAG

photobooth

Om ungefär fem minuter ska jag möta ebba så detta får gå snabbt.. typiskt mig att åka i sista sekund. Vi ska iallafall till Staffansvallen för det är någon cup som håller på där med lag från andra länder eller något sånt, ha en bra dag!
 
 
min hemliga talang


Venice beach

Helloo :-)  Superhärligt med fredag!! denna veckan har verkligen gått jättesnabbt, men det är ju bara skönt så jag ska inte klaga. Skulle kanske ha sovit med ebba men det blev inte så, så det blev en hemmakväll med familjen istället.
tröjan köpte mamma och pappa när de var i usa 1991, heheh snacka om vintage

Ha en fin kväll ♥

pluggeliplugg

 Hejhej ♥  Slutade vid tre idag, gick hem och la mig på soffan med en smoothie.  helt sjukt vad man blir trött efter en skoldag.. även fast allt är lite roligare nu med datorerna. Ikväll var jag och tränade och nu sitter jag och gör lite läxor.  Intressant dag!!
 

två random bilder till från i helgen haha 
 
Vi hörs imorgon!

där satt den

macbooook ♥

Heeej :-) vääädligt lugn dag i skolan idag, vi fick våra datorer första lektionen, resten av förmiddagen satt vi och skulle lära oss dom. Sen hade jag två lektioner till innan jag slutade. Men nu är jag hemma och ska ladda ner lite program och fixa lite med datan, ikväll ska jag på LTU.  är inte alls taggad och är fortfarande förkyld men jag får väl göra mitt bästa. Ha det bra!

as söt

Nike lunareclipse 2

 
Det är hur bra dämpning som helst i dom och dom är jättemjuka i materialet, dessutom har dom ju världens härligaste färg!! aaahh love theem

sunshine

Tredje veckan i skolan börjar nu, helt sjukt vad tiden har gått snabbt, känns som det gått tre dagar. Hade iallafall håltimme på sista lektionen så jag slutade vid två istället för tre. Otroligt skönt!  När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, städade rummet vilket jag glömde i helgen heheh wooops..
 
De efterlängtade löparskorna som vi beställde hem förra helgen kom idag, visar dom lite senare :-)  vi hörs!

tips: s-factor papaya leave-in

Fick ju hem detta för någon vecka sedan och tänkte jag skulle tipsa om det nu när jag hunnit prova det. Jag tar det efter jag har duschat och förut kunde mitt hår bli ganska torrt dagen efter jag duschat, men sen jag började använda det här så blir det inte torrt längre, dessutom blir det lent och sprayet luktar himmelskt!!  Jag köpte det här, för det var det billigaste jag hittade hahah :-)

lazy sunday

Hej :-)  Idag vaknade jag ännu mer förkyld en tidigare så denna söndagen tillbringade jag i soffan med lite olika tidningar och film. Var påväg ut och sätta mig i solen en stund men just då gick solen i moln så det gav jag upp.

nyduschad och fin hahh
 
vi hörs senare

HAKUNA MATATA

Heeeej :-) efter vi ätit amerikanska pannkakor gick vi ut och fotade jättelänge.  jättefina bilder allihopa, verkligen hahah


nedrans söta

Nu ska ebba snart hem och sen får jag sitta i min ensamhet och äta godis. ha det bra

supernannys

Kom hem för ett tag sedan, alllt gick jättebra igår, åt tacos och skrattade en massa. Senare tittade vi på Lilla sjöjungfrun och åt massa godis. 

Nu ska jag och ebba snart göra lite pannkakor och sen hitta på något kul, ha en fin dag! :-)