i'm back

Tänkte först be om ursäkt för mitt frånvarande på bloggfronten. De tre senaste veckorna har varit helt sjukt fullproppade med läxor och prov, så jag bestämde mig helt enkelt för att satsa på det och ta en liten paus här.
 
Men ikväll har jag skickat in den allra sista uppgiften för åttan. 6 skoldagar kvar tills det är sommarlov. SÅ HIMLA HIMLA SKÖNT! Efter att jag skickat in min uppgift, tittade jag på film med mamma och åt godis och glass, mmmhh ♥  imorgon ska jag försöka att inte ligga i sängen allt för länge och istället hitta på något kul. 
 
 
Har tänkt lägga upp lite bilder från de senaste veckorna så att ni får se lite var jag har hållit hus. Hoppas ni har haft det jättebra under tiden jag varit borta! sweet dreams

glossybox

 
Fick hem en Glossybox för ett par dagar sedan, vilket också var en födelsedagspresent. Väldigt kul att få hem och testa lite olika produkter. Har än sålänge inte hunnit prova något, men jag ser fram emot det! 

reflections

 
♥ Hej! Har suttit hela eftermiddagen och skrivit hemkunskap, men nu är jag äntligen klar! Börjar bli sjukt pepp på att leva nu (vad det lät positivt), solen skiner, det är nästan 20 grader ute, boken jag läser är asbra, det är 37 dagar till sommarlovet, 21 dagar till beyoncé och långhelg om två dagar. wiho

Tigi S-factor - Smoothing duo

Åhh, kolla vad som kom här om dagen!!
 
För det första, det luktar OTROLIGT gott. För det andra, håret blir jättemjukt. För det tredje, håret blir inte ett dugg fettigt och det håller sig fräscht.
Detta är en av mina födelsedagspresenter som kom nu i veckan och jag är alldeles kär.

1 maj

Hejhej!
Det har varit så himla skönt att vara ledig idag och sova länge. Valborg igår var jättetrevligt, jag och Ebba var med några av hennes klasskompisar först nere vid bålet och sedan gick vi hem till en av dem och snackade och spelade poker haha.
 
Imorse gick jag och Ebba upp vid tio och gjorde pannkakor. Sedan åkte jag hem och satte mig ute i solen och läste lite tyska, så himla skönt! Senare på eftermiddagen kom Louise och så gjorde vi hemkunskap, förhörde varandra på tyskan och åt glass ute på studsmattan. Det har varit så otroligt fint väder hela dagen så efter att vi ätit grillat bestämde jag mig för att gå ut och gå en runda. Älskar det.
 
 
Hoppas ni hade en bra valborg igår och en bra dag idag!