Off to london, wiho

 
Kommer hem på söndag!

beautiful girls

Hejhej!
Idag har varit en jättebra dag. Jag har varit hos Ebba hela dagen och vi har ätit god lunch på gästis, varit ute i det soliga vädret, spelat piano (ebba), tittat på film. När jag kom hem vid halvsex åt vi våfflor och sedan har jag suttit och tittat på saker jag tänker köpa i London. Åhh vad jag ser fram emot att åka dit! 
Imorgon har jag en del att göra men jag ska försöka ta det lugnt också eftersom det är lov. Ha det bra!
 
gamla bilder

min helg

 
Hejhej!
I lördags sov jag ju med Louise, och när vi vaknade på morgonen åt vi goda scones framför en film, sedan tog vi det lugnt hela dagen utan att göra något jätteansträngande haha. På kvällen hade vi gäster och då satt jag med barnen och tittade på dödsspännande film. Askul.
 
 
Idag mötte jag Ebba på vallen för att spela lite fotboll innan träningen som började vid tre. Efter träningen stack jag hem och duschade och packade, sedan cyklade jag hem till Ebba för att sova där. Ikväll har vi spelat lite kort, tittat på film och PLUGGAT. Hoppas ni haft en bra helg!
god natt

fredagsmys

Hejhej!
Började kvällen med att äta god mat och titta på en bra film med mamma och pappa. Sedan kom Louise hem till mig och nu sitter vi och äter godis och tittar på film. Imorgon har jag ingenting bestämt att göra förrän på kvällen då vi ska ha kalas för pappa, så jag får se vad jag hittar på. Ha det bra!
 

födelsedagsbarn

Hejhej! Igår efter att jag tränat åkte jag direkt hem och åt äppelpaj och sjöng för Emma som fyller 18 idag. Men idag är hon på träningsläger så därför fick vi fira henne lite igår istället. I alla fall, grattis världensbästasyster 
 
Idag var sista dagen på praon och nu är det påsklov och om bara fem dagar åker jag till London. Åååh vad härligt! När jag kom hem från dagiset åt jag lite gott och tittade på The vampire diaries.
 

makeup

After eight-muffins

Hejhej!
Idag har jag varit otroligt trött hela dagen och samtidigt väldigt ledsen över snövädret. Anyway, när jag kom hem från dagiset bestämde jag mig för att göra lite muffins. Jag blandade i lite smält After eight-choklad också, dem blev supergoda. Ikväll satt jag alltså framför tvn och datorn och smaskade på muffins. Nyttighets graden är hög.
 
Nu ska jag försöka sova så att jag är pigg och glad imorgon inför praon. Två dagar kvar till lov, håll ut.
 

tuesday

Hejhej!
Andra dagen på praon idag. Det finns inte så mycket att göra men alla barnen är så gosiga haha. Efter praon idag åkte jag hemma och började laga tacos med Emma. Sen hade vi lite tacomys med mycket prat och skratt innan jag åkte iväg på träning. Kom hem för ungefär en timme sedan och nu ska jag sova så snart som möjligt. Vad skönt förresten att den snöstormen som skulle komma idag inte har kommit! Hoppas att det inte blir någon storm så att våren kommer på riktigt istället. God natt!
 

spring-ich

Hejhej!
Skönt med en söndag där man inte behöver sitta och plugga ihjäl alla läxor man skjutit fram! Idag satt jag i soffan hela förmiddagen och sedan bestämde jag och Emma oss för att gå ut och fotografera i det fina vårvädret. Trodde vi, men det vara freeeezing cold och det blåste jättemycket, så det blev cirka noll bilder som var helt okej. Imorgon ska jag praoa på mammas dagis och sedan försöka göra lite på en bilduppgift hade jag tänkt. Ha en bra måndag imorgon folks! haha
 

smile

Hejhej! Barnpassningen igår gick väldigt bra och imorse gick jag och Ebba upp tidigt för att spela fotbollsmatch. Matchen gick bra och allt var väldigt jämt, förutom slutresultatet haha. Annars idag har jag bara varit hemma och suttit. Ikväll åt jag glass och tittade på film med familjen. Det är det bästa jag vet, sitta hemma och inte känna press eller behöva göra någonting <3<3 haha
 
 
Imorgon är det söndag och det är ofta då skolångesten kommer, men eftersom jag ska praoa denna veckan också så får väl jag hitta på någon annan ursäkt för att vara lat. Nä, men vi får se vad jag hittar på. Ha det bra! 

sweet dreams

Hejhej! Kom hem från träningen för ungefär en timme sedan och nu har jag duschat och ligger i nerbäddad i sängen, redo att sova haha. Tänkte bara lägga in ett meningslöst inlägg först.
 
Imorgon är det i alla fall sista dagen på praon, lite tråkigt för vi har haft jättekul. Men nästa vecka ska jag praoa på dagis! Imorgonkväll ska jag och Ebba passa kusinerna och sen upp och spela match på lördag förmiddag. Ha en bra fredag imorgon!
 

fishtail-braid

 
Heeej! Just nu ligger jag i sängen nerbäddad under mitt täcke, jag är så sjukt galet trött. Så fort jag kom hem från praon gick jag och la mig och sov en stund, gjorde likadant igår innan jag åkte iväg på träning. Men det är faktiskt  ganska kul på praon tycker jag. Det är väldigt stressigt precis vid lunchen och jag är väldigt trött i mina ben, men det är mycket roligare än skolan i alla fall! Nu ska jag starta en film och sen ska jag försöka somna tidigt så jag inte är lika trött imorgon. Ha det bra! 

You were like the summer

kladdkaka och smoothie

Hejhej! Nu var helgen över igen, men det har varit så skönt eftersom allt vi slitit med i skolan är klart och nu ska jag inte till skolan på TRE veckor. Nu ska jag nämligen praoa i två veckor och efter det är det påsklov. Första veckan ska jag praoa på Gästis och andra veckan på min mammas dagis. Ska bli kul att testa på lite olika. 
 
Idag sov jag länge och sedan satt jag nergosad i soffan hela förmiddagen. Efter lunch kom Louise hit, vi satt mest i min säng och snackade och var inne på tumblr. Sedan bestämde vi oss för att göra kladdkaka. Men man kan inte ens kalla det kaka, det blev mest som en smet haha. 
 
 
Ikväll tittade jag på Les miserables med familjen. Jag har aldrig riktigt fattat grejen med musikaler där dom aldrig pratar, men den här var faktiskt väldigt bra. Nu ska jag sova eftersom jag ska upp och jobba på restaurang imorgon haha. Ha det bra!
 

askalas

Hejhej! Idag har jag i princip gjort ingenting. Men det har varit otroligt skönt. Hela förmiddagen och eftermiddagen gick jag bara runt i morgonrock och lyssnade på musik, tittade på Youtube-klipp, städade rummet och sminkade mig. I kväll hade pappa kalas och självklart tittade vi på melodifestivalen. Jag hoppades ju på att Anton skulle vinna, men Robin var också hyffsat bra så det var okej att han vann haha.
Nu ska jag hoppa i säng, sov gott
 

ninjas but hiding it

Kände mig tvungen till att lägga upp dessa hahaha

orkidé

önskerubrik?

Hejhej! Det är så himla skönt nu när alla prov och liknande är gjorda. Nu kan jag äntligen slappna av! Imorgon har vi idrottsdag, på fredag studiedag och sedan har jag prao i två veckor och sedan påsklov. Så man kan i princip säga att det är lov haha. Förutom att praon är arbete, men det är i alla fall lov från skolan.
 
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om och känner ibland sådär "Åh, vad ska jag nu skriva" och så slutar det med att jag lägger upp någon random bild och skriver en text (titta ovan). Så jag tänkte att ni kanske kunde skriva några "önskerubriker" och så gör jag de tipsen jag gillar. Då får jag tips på vad ni vill läsa och ni får läsa det ni vill :-)  topnotch!! 

sunny

Hejhej! Slutade lite tidigare på skolan idag, då gick jag och Louise hem till mig för att skriva färdigt ett skolarbete. Vi blev klara med den skriftliga delen men sen ska vi hålla en presentation på onsdag. Efter att Louise gått hem satte jag mig i soffan för att läsa biologi. Självklart satt jag och somnade, ååååhhh. Men efter att vi ätit hann jag iallafall plugga en del. Imorgon ska jag plugga hela eftermiddagen eftersom jag har biologi och samhällskunskap till på onsdag, dessutom har jag match imorgon kväll så det blir förmodligen ingen bloggning. Nu måste jag sova, sweet dreams

bilder tagna igår, med vårjackan på igen WOHO

collage

Hejhej! Började med att avbryta dagens sovmorgon med att min väckarklocka som var inställd på halv sju började ringa. Men sedan somnade både jag och Ebba om och gick senare upp och bakade scones innan vi for iväg på träning. När jag kom hem gjorde jag lite på en bilduppgift. Man ska göra en djungel/skog av olika bilder i tidningar. Ikväll tittade jag på film och melodifestivalen med familjen. Kära Anton gick vidare <3 woho
 
 
Imorgon måste jag plugga en del No och jag ska antagligen träffa Louise också för att skriva lite på ett So arbete. Men nu ska jag sova, god natt

1, 2, 3 jump

strike a pose
en joggare sprang förbi hahaha
 
Fredag woho!! Helt vanlig skoldag idag, inget kul alls som hände faktiskt. Vid fyra kom Ebba hem till mig och sedan gick vi ut och fotade otroligt många seriösa bilder. Ikväll tittar vi antagligen på en film eller liknande och äter något gott. Hoppas ni får en bra kväll!