Turkiet - Alanya

grillat ansikte
 
Herregud vad det tog lång tid att ladda upp de här bilderna! 
 
Vi kom i alla fall fram i natt och har tillbringat hela dagen på stranden. Det är ca 30 grader i luften och jättehöga vågor. Sent på eftermiddagen gick vi upp på rummet och gjorde oss iordning innan vi åt mat och gick en sväng på stan.
 
Internetet fungerar lite halvt så jag tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg med lite bilder som vi tagit idag. De andra ligger redan och sover så jag ska också försöka somna.nu. Hoppas ni haft en fin dag i kalla Sverige!
 

AND WE'RE OFF 👉 🌴

 

packat & klart

Nu är jag äntligen klar med all packning! Började dagen med en bilfärd till Emporia för att köpa in lite nödvändigheter och sedan åkte vi hem igen för att packa. Har också hunnit med en sväng till träningen och tittat på The Carrie Diaries. 
 
Jag ska strax fixa ett par inlägg som jag hade tänkt tidsinställa. Inget speciellt med de inläggen egentligen, men de är väl bättre än inget. Det finns wifi på hotellet, men jag hade inte tänkt blogga alls därifrån. Är det semester så är det. Följ mig på instagram där jag kanske lägger upp något @mmalinjosefin
 
 
Vi åker imorgon efter lunch och sedan kommer Emmas kompis hem till oss som ska följa med. Sedan kör hennes mamma oss till flygplatsen. Vi kommer hem på söndagnatt och om jag inte hinner slänga in ett inlägg imorgon så får ni ha det bra här hemma! Hoppas det ösregnar hela veckan haha skoja
 

bio

Hejhej! Började dagen med att gå upp (lite) tidigare än vanligt, för att hinna med en del saker. Efter att jag ätit frukost städade jag lite och började sen packa lite smått inför Turkiet. Senare på eftermiddagen åkte jag hem till Ebbis för att sedan ta bussen in till stan. Där inne åt vi på subway och sedan hängde vi på bion i två timmar. Snacka om bra tidsplanering. Vi tittade i alla fall på Despicable me 2 och den var så jädrans rolig. 
 
 
Imorgon ska jag åka till Emporia med mamma och syster. Sedan ska jag antagligen packa färdigt till Turkiet. Om jag får tid över ska jag nog träffas Ebba en sväng också. Hoppas ni haft en trevlig dag! now i need my beautysleep
 

books

Idag har jag inte gjort en ända produktiv sak. Började dagen tillsammans med Louise och vaknade 6 minuter innan mitt tandläkarbesök. Vi cyklade dit på 9 minuter, kings. Efter det åt vi en god sconesfrukost och resten av dagen har jag bara glidit runt i huset för att komma på något roligt att göra. 
 
Jag fick i alla fall hem ett paket från Adlibris med massa böcker. Så nu är jag redo för sommaren. Även fast jag antagligen inte kommer hinna läsa alla eftersom jag redan har flera böcker hemma som jag tänkt läsa. I alla fall så älskarälskarälskar jag Sarah Dessens böcker.
 
notera att alla förutom en av dem är på engelska omgomgomg
 
 
Ikväll har jag mest försökt undvika min blinkande dator och har därför suttit och tittat på The Carrie Diaries på läsplattan. Jag som inte är världens Sex and the city-fan blev faktiskt förvånad över att den var så bra. 
 
Nu ska jag i alla fall kolla vidare på den och sen försöka somna lite tidigare idag för lite omväxling
 

midsommarafton

Hejhej! Vid klockan elva idag ungefär kom kusinerna hit för lite midsommarfirande. De andra började dagen med blomplockning till Elinas krans medan jag stod och fixade mig heh. Sedan åt vi god lunch och efter det cyklade vi ner till midsommarstången för lite dans.
 
Det här var min första midsommarafton hemma på 6 år och jag måste säga att dansen kring midsommarstången var otroligt klent här jämfört med i ett litet stugområde. Men vi träffade i alla fall mormor & morfar där och fick jordgubbstårta. Efter dansen åkte vi hem igen, spelade kubb, lekte lekar och grillade. Även en del rugby i trädgården. Herregud haha
 
Jag, mamma och mormor
Lyckades fånga båda på bild!!!!
 
Hoppas ni också har haft en mysig midsommar! Kusinerna åkte hem för en stund sedan och nu är jag extremt trött och ska försöka somna så snabbt som möjligt. sweet dreamzzzz
 

jordgubbar och choklad <3<3

Hej! Har haft ännu en riktig slappedag här hemma. Förväntade mig ändå fint väder att så att jag kunde sitta ute i trädgården och läsa eller något. Men det har varit molnigt hela dagen och ikväll regnade det och åskade en massa. Vid fyra ungefär så kom ebbsan hem till mig med jordgubbar och choklad som vi tänkte smälta. Jag behöver kanske inte gå in på att jag lyckades bränna chokladen och att vi fick cykla och köpa ett nytt.. heh
 
Vi tillbringade i alla fall kvällen framför lite olika serier och åt jordgubbar. Men nu har Ebba cyklat hem och jag har mest spel på min dator. Skärmen är sönder så en fjärdedel är helt täckt och resten blinkar tio gånger i sekunden.
 
ebba poserar
 

sconesfrukost

 
Åhh, nutella ♥  Idag gick jag och Emma upp lite tidigare för att göra scones till frukost. Vi festade även till det med nutella och Lilo & Stitch på tvn. Jag hade faktiskt glömt hur rolig den filmen var. Senare åkte jag i alla fall in till byn för klippning och efter det slappnade jag av i trädgården resten av eftermiddagen. Är det sommarlov så är det.
 
 
Efter middagen bestämde jag och mamma oss för en kort kvällspromenad eftersom jag ska ha ett träninguppehåll nu och vila mina lungor. Det slutade med att vi gick ut på landet och gick 5 km. Men det är ju bra med motion.
 
 
Imorgon har jag inte något inplanerat förutom att gå upp tidigt för att dra iväg till tandläkaren. *Lyckorus*
 

shopping

Hejhej! Vaknade först vid åtta i morse och tänkte att jag skulle få ut mycket av dagen, men kunde inte hålla ögonen öppna. Självklart somnade jag om. Innan lunch bestämde jag och Emma oss för att åka in till stan i alla fall. Strosade först lite i affärer och sedan satte vi oss i en park och hade lite picknick.
 
 
 
Lyckades även hitta lite kläder att ta med mig hem. Hittade ÄNTLIGEN en bikini som jag tyckte var någorlunda fin, köpte även ett helt vitt linne och en sportbh. Fick också hem en ryggsäck i brevlådan som jag beställde förra veckan, jag var i desperat behov av en ny skolväska. Dock var den mörkare än vad jag trodde, men den var väl fin ändå :-)
 
 
Hoppas ni också haft en trevlig dag! god natt

b&w

Hej! 
På grund av regnvädret hela förmiddagen har jag suttit nerbäddad i soffan och tittat på film. Ska börja göra mig lite i ordning nu för att sedan cykla ner till vallen och titta när mitt lag spelar match. Hoppas på finare väder imorgon, första måndagen på sommarlovet haha. Ha det bra!
 
 

SOMMARLOV

SÅ OTROLIGTMEGAJÄTTESKÖNT!! Två månader till att bara slappa, ligga på stranden, läsa böcker, umgås med vänner och resa. Började dagen med att ses i aulan och lyssna på uppträdanden och liknande. Lyssna här nedanför på lilla tösen Pauline som sjöng idag på skolavslutningen. Hon går i min klass och sjunger som en gud. Förutsatt att gudar sjunger underbart hihi
 
 
 
 
Fick också tillbaka mina betyg idag, även om jag redan visste vad jag skulle få i ungefär allt så blev jag otroligt nöjd. Efter skolan åkte jag hem och åt lunch och tittade på disneyfilm med Emmas kompisar. Ikväll tränade jag ute i regnet. Najsigt. 
 
Eftersom det regnat i stort sett hela dagen har jag inte riktigt fattat att det är sommarlov. Men det kommer väl haha. Imorgon ska jag äta skolavslutningslunch med mamma och pappa och sedan passa Elina och Jakob tillsammans med Ebba. Hoppas ni haft en bra dag!
 

student

 
Hejhej! Har haft en trevlig dag i skolan med gråtande till The Notebook och sedan knytkalas. Måste också skryta om att mitt lag vann frågesporten. Om ungefär tio minuter ska vi cykla på student och antagligen vara där resten av kvällen. Ha det bra!

mysis

 
Hejhej! Hade först en lång håltimme idag och sedan slutade jag vid tolv. Då cyklade jag hem och gjorde en liten myshörna med kuddar och filtar där jag låg resten av eftermiddagen och läste. Ikväll kom Ebba hem till mig och chillade lite framför tvn och åkte pennyboard. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan försöka sova. Kunde verkligen inte sova igår kväll, så det behövs. Behöver verkligen ladda upp inför morgondagens filmtittande och muffinsätning i skolan.

Napoleon Dynamite

Ebba tipsade mig om den här filmen för några dagar sedan och ikväll bestämde jag mig för att se den. Den heter Napoleon Dynamite (duh rubriken) och är fruktansvärt meningslös men ändå så jäkla rolig. Satt och skrattade mig igenom hela filmen. Watch it
 
 
Skratt Skratt

tacotime

Hejhej! 
Har haft ännu en härlig dag där jag först tillbringade halva dagen med Louise och åt tacos till lunch, åkte pennyboard och köpte ingredienser till macarons. På eftermiddagen kröp jag upp i en stol på uteplatsen och läste ut min bok. 1 av 7 sommarböcker utlästa. Tror jag ska måste skaffa fler.
 
jag på pepsi-burken och louise
 
Ikväll har jag varit på någon tjejkväll och spelat fotboll med hela fotbollsföreningen på vallen och sedan skulle jag egentligen vara med Ebba och äta glass. Men jag har megamycket huvudvärk så det blev inte så. Nu ska jag lägga mig och läsa innan jag tänkte somna tillsammans med min favvis. Min säng <3<3<3 heh

målarn

Hej! Idag har varit en sådan där typisk härlig sommardag. Vaknade av mig själv vid tio och gled sedan runt i bikini hela förmiddagen. Vid lunch grillade vi korv ute och efter det gick jag in och stod och målade grundfärg på mitt fönster till en massa glad musik. Ikväll åt vi grillat framför en film och sedan skulle vi ha ätit jordgubbar, but we kinda forgot hehe. Jag får väl äta jordgubbar ute i solen imorgon eftersom jag är ledig då också. Älskar klämdagar.
 
 
Glad nationaldag allihopa! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min underbara bok. God natt!

ny header

Var väldigt trött på min header så jag bestämde väldigt impulsivt att göra en ny. Blev i alla fall hyffsat nöjd och tycker det är väldigt fint med en lite somrigare bild. Funderar på att kanske byta tema helt i sommar eftersom jag haft ungefär samma sedan jag startade denna bloggen.
 
Min gamla header
 
Vad tycker ni?

långhelg <3

 
Hejhej!
Hade en såkallad "Tanzaniadag" igår, där man går hem efter halva skoldagen för att göra arbete hemma och samla in pengar till vår vänskola i Tanzania. Jag gick direkt hem och gjorde det arbetet som jag skulle göra och sedan gjorde jag pannkakor och tittade på grey's. På kvällen åkte jag, mamma och pappa in till stan och åt på en restaurang för att sedan titta på fotbollsmatch. Najs dag
 
 
Hade mina sista vanliga lektioner idag som åttondeklassare. Nästa vecka ska vi bara hitta på lite saker med de andra klasserna. På tisdag ska vi ha knytkalas (wtf), så därför bakade jag och Louise chokladmuffins idag efter skolan. På lördag ska vi försöka ge oss på att göra macroner bara för att vara lite fancy
 
Nu är det långhelg, wiho! vi höres
 

learn to let things you cannot control go

 
♥ hejhej! Det känns jättekonstigt att komma hem från skolan nu och inte behöva göra några läxor. Men jag ska inte klaga, det är väldigt skönt. När jag kom hem från skolan idag gick jag och Emma ut och åkte lite pennyboard och fotograferade. Sommaren är snart här, 5 dagar till sommarlov!! wiho

MRS CARTER WORLD TOUR

I måndags åkte jag, Louise och Lindy in till köpenhamn vid ett för att sedan ställa oss i kö till beyoncé. Men först köpte vi lite mat och dricka för att klara oss till tolv på natten haha. Sedan satte vi oss ner och bara väntade och väntade. Men tiden gick faktiskt väldigt fort ändå och efter mycket kaos vid ingången kom vi tillslut in och vi ställde oss vid sidan precis där golden circle slutade. Konserten var sjuktgaletunderbart bra och jag var helt slut i kroppen i flera dagar efteråt. Det ända negativa var ett det var otroligt varmt där inne (kommer aldrig klaga på värme igen) och att det var 2 stycken tvåmeters-killar som bestämde sig för att stå framför oss och luta sig bak på oss halva konserten. MEN DET VAR ÄNDÅ SÅ JÄKLA MÄKTIGT
 

Vet att det är riktigt crappy kvalité på ungefär alla bilderna men hur mycket kan man kräva av en mobilkamera och en crazy fotograf som sjunger samtidigt som hon fotar liksom. Men jag kan i alla fall skryta om att det inte är zoom på någon av bilderna, så vi var faktiskt otroligt nära. Jag förväntade mig att vi skulle komma längst bak som bäst. Hoppas ni tycker om att jag la upp lite bilder från konserten! tjing
 

instagram

Tänkte jag kunde lägga upp lite bilder från instagram från de senaste veckorna. Följ mig på @mmalinjosefin, så följer jag tillbaka! :-)
 
1. Sommar!!               2. Egopix               3. FREAKIN' BEYONCÉ               4. Mitt liv ungefär
 
 
1. Jag och Louise i Karlshamn          2. So deep i can't see the sky anymore          3. Glider runt på jelly<3<3          4. Reflections